18 Temmuz 2010 Pazar

mouse hastalığı da nerden çıktı


herkesee günaydın
umarım herkes güzel bir hafta sonu geçiriyordur.kızımla manisaya alıştık gibi.ama evimde olmayı yeğlerim.sıcağından bunaldım.sizlerle bir konuyu paylaşacağın.

benim sağ elimin ortave yüzük parmağı ağrıyor.tahmin edeceğiniz gibi mouse tutan 2 parmak bunlar.ve ciddi ciddi ağrıyorlar.özellikle orta parmağımı bükerken mütiş bir ağrı oluyor.

görende hergün saatlerce bilgisayarın başındayım iş kadınıyım sanar.bilgisayarım açık olsada başına her zaman oturamıyorum.yani bukadar yazı yazmakla nasıl ağrı olur.sizlerde de oluyormu.

aranıza bu konuyla ilgili bilgisi duyumu olan paylaşırsa sevinirim.
hepinize sevgiler gönderiyorum

7 yorum:

mine dedi ki...

aman dikkat sinir sıkışması falan olmasın
acil şifalar dileklerimle

uğurböceği dedi ki...

miecim sağol.bilmiyorum neden yani çok da zorlamadadım ama.Allahım acısın bana

Pelin P.A. dedi ki...

Başka bir iş yaparken farkında olmadan incitmiş olabilirsin bence. Bir süre lastikli bandaj kullanmanı tavsiye ederim. Tabi hala devam ediyor olursa kesinlikle bir doktora görünmelisin.

Nidaersin dedi ki...

Serin pazarlar kadriye hanım,öncelikle geçmiş olsun dileğinde bulumuyorum.
Rahatsızlığınız sinir kaymasıdır,bu da oyun parkındaki değişik el hareketlerinden kaynaklanmış olabilir sancılıdır... çareside yumuşatıcı Epinol kremi Yahut kas gevşeltici İboprofen tabblet iyi gelebilir.)) Acil şifalar temennisiyle.(ne)

uğurböceği dedi ki...

nidacım sağol.söylediklerini not aldım.inş.işe yarar.ve geçer.

Unknown dedi ki...

Ben de geçen gün farkında olmaddan 3 saat kadar kalmışım,benim de sağ eliminyan tarafı ertesi gün çok ağrıdı.Bir gün ara verdim geçti ağrısı...Umarım başka problem yoktur..Geçmiş olsun canım.

uğurböceği dedi ki...

neşecim bloguma hoş geldin.inş.benimkide geçer.sanada geçmiş olsun.