21 Temmuz 2010 Çarşamba

ALLAHIM KIZIMI BANA BAĞIŞLADI


HERKESE GÜNAYDIN.
BEN ŞUAN HALİME ŞÜKREDİYORUM.ALLAHIM KIZIMI BANA BAĞIŞLADI.NASIL ANLATAYIM NERDEN BAŞLAYAYIM.

DAHA ÖNCE YAZDIĞIM GİBİ KAFAMIN AĞIRLIĞINDAN TÜM GÜN MANYAK GİBİ DOLANDIM EVDE.YİĞENİMİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ İÇİN HAZIRLIK YAPTIK DURDUK.BEN İŞİN BULAŞIK KISMIYLA İLGİLENDİM.GÖZÜMÜ AÇAMIYORUM YA ,BULAŞIK MAKİNESİ NASIL OLSA AKŞAM DOLACAK DİYE KAHVALTI BULAŞIKLARINI ELDE YIKAYAYIM DEDİM.GELİNİMİZ VE KOMŞUSU TÜM HAZIRLIKLARI YAPTILAR.GELİNİMİZ YİĞENİMİ UYUTMAK İÇİN YATAK ODASINA GEÇTİ.BENDE SALONU, BANYOYU VE BİLGİSAYAR ODASININ KAPILARINI KİLİTLEDİM.KIZIM YARAMAZLIK YAPMASIN DİYE.AKŞAMA DAVET VARYA EVDE ORTALIK DAĞILMASIN DEDİM.KIZIM OTURMA ODASINDA OYNUYORDU.BEN BULAŞIK YIKIYORDUM.KIZIM YANIMA GELDİ.
-ANNE SU VER DEDİ.SUYUNU İÇTİ VE OTURMA ODASINA DOĞRU GİTTİ.ODA OYUNCAK DOLU OYNAYIP DURUYORDU.BİRDEN 5 DK OLDU OLMADI SES KESİLDİ.BENDE MÜZİK DİNLİYORUM .BİRDEN KIZIN SESİ KESİLDİ DEDİM.BU KESİN BİR YARAMAZLIK YAPIYOR DEDİM.ELİMİ YIKADIM ODAYA GİTTİM .

KIZ YOK NASIL OLMAZ YA DEDİM İÇİMDEN .BANYOYA SUYA GİTMEYİ SEVİYOR.KAPIYI YOKLADIM KİLİTLİ BEN AÇTIM.

BİLGİSAYAR ODASINA KOŞTUM KAPI KİLİTLİ ONUDA AÇTIM BAKTIM GENEE.YOK YOK.BİR KOŞU MUTFAK BALKONUNAA ÇIKTIM .ARKAMDAN GEÇTİDE GÖRMEDİM DİYE DÜŞÜNDÜM ALLAHIM ÇILDIRDIM ORDADA YOK.HATTA DÜŞTÜMÜ DİYE BALKONAN AŞAĞI BAKTIM.OFFFFFFFFFF ALLAHIM YAZARKEN BİLE KÖTÜ OLDUM.

ALLAHIM DELİRCEM ARTIK BAĞIRDIM GELİNİMİZE
-FATMA KIZ YOKKKKKKKKK DEDİM.NASIL OLMAZ DEDİ.SONRA TEKRAR OTURMA ODASINA GİRDİK ODANIN CAMI VAR BALKONA BAKAN ORDAN AŞAĞI BAKTIM Kİ NE GÖREYİM BENİM KIZ OTURMA ODASININ BALKON DEMİRLERİNE ÇIKIYOR PERDEDEN DOLAYI DAHA ÖNCE BAKTIĞIMDA GÖRMEMİŞİM..O BALKON KAPISINI NASIL AÇTIN BE YAVRUM.DELİ GİBİ ÇIKTIM BALKONA.

ALLAHIM KOLUNU TUTUP NASIL ÇEKTİM.İÇERİ SOKTUM.FATMA RENGİN ATTI, BEMBEYAZ OLDUN.BUZ KESİLDİN DİYO.BENİM KALBİM YERİNDE ÇIKACAK GİBİ ATIYO.ALLAHIM ŞÜKÜR DEDİM.KIZIMA SARILDIM AMA RESMEN ÖLDÜM DİRİLDİM.

KIZIMDA KORKTU
-ANNE HEPSİ BENİM SUÇUM DEDİ.YAVRUM FATMA TAMAM KENDİNE GEL DEDİ AMA BELKİ YETİŞEMESEK DÜŞECEKTİ.VE HERKES ÇOK İYİ BİLİR BEN KIZIMI GÖZÜMDEN SAKINIRIM .BÜTÜN GÜN YOKLADIM DURDUM .BİR ŞEY OLMASIN DİYE.

OFFFFFFFFFFFF ALLAHIM DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSUNU YAŞAMANIN BEDELİ NE KADAR AĞIRMIŞ.RABBİM KİMSEYİ EVLAT ACISIYLA SINAMASIN.
ŞİMDİ MIŞIL MIŞIL UYUYO.RABBİM SAĞLIKLI VE MUTLU BİR HAYAT NASİP ETSİN MELEĞİME.

34 yorum:

Yeşim dedi ki...

Okurken ben bile fena oldum. Allah korumuş canım çok geçmiş olsun. Rabbim herkesin evladına güzel günler göstersin, iyi insanlarla karşılaştırsın.

Unknown dedi ki...

Geçmiş olsun canım.Ben de böyle bir olay yaşamıştım benimkisi çatının ucundan döndü...Çocuk işte neler yapabileceğini asla tahayyül bile edemeyiz...

Adsız dedi ki...

büyük bir kazayı atlatmışsınız çook çook geçmiş olsunn

zoitsa dedi ki...

Allah korumuş canım yaa çocuk işte

YeMeK vAkTi dedi ki...

çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.Benimde bir yiğenim var 5 dakika boş bırakmaya gelmiyor daha 3 yaşında pencerelere tırmanmalar,bahçeden çıkıp yola fırmalamar ..çocuk büyütmek çok zor iş gerçekten

Adsız dedi ki...

ah cok gecmis olsun, verilmis sadakaniz varmis valla :) minik yaramazinda kulaklarini cekmek gerek (gerci kimse kiyamaz ama :) )

Pelin P.A. dedi ki...

Geçmiş olsun canım. Kaç yaşında olursa olsun çok dikkat etmek gerekiyor gerçekten ve ne kadar dikkatli olunursa olunsun muhakkak bir şekilde gözden kaçabiliyor yaramazlar. O da akıllanmıştır annesinin üzüldüğünü görünce, bir daha yapmaz merak atme annesi.

Unknown dedi ki...

Geçmiş olsun cnm,ben o duyguyu çok iyi bilirim.5 çocuk büyüttüm,birinde büyük oglum 2 yaşındaydı masanın örtüsünün altına saklanmış ilk anda bulamadım.ikincisi ortanca oglum 3 yaşındaydı,kız kardeşime gitmiştim,evleri iki katlı idi,alt kata inmişlerdi.Yukarı çıkmak istemiş kapıyı karıştırmış,sokaga çıkmış koybolmuş.Tabiki deliye dömdüm,iki saat sonra karakol aracılıgı ile bir kahvehanede uyurken buldum.Bu duyguyu yaşayan bilir cnm.Tekrar geçmiş olsun Rabbime emanet olsunlar.Sevgiler.....

uğurböceği dedi ki...

yeşimcim sağol.iyi dileklerin için amin diyorum.Allah evlatlarımızı korusun.

neşecim evet yapmaz dediğin şeyleri yapmaya bayılıyorlar.insan çok kötü oluyor.evlat çok tatlıymış.

haticecim teşekkürler.evet büyük bir olay yaşadık.Rabbim yinede yüzümüze güldü.

zoitsa sağol.çocuk şeytana hizmet edermiş.derler.gerçekten şeytanın aklına gelecek şeyleri yapmaya çalışıyorlar.

aylincim sağolsın.bzimki sessiz gibi duruyo ama kalpten götürecek bir gün beni.

venüste hayat sağolasın.evet verilmiş sadakamız varmış.

pelincim sağolsın.oda çok korktu.beni öyle görünce.ona göre normal balkon demirine çıkacak.amabenim tepkimle çıkmaması gerektiğini anlamıştır inş.

uğurböceği dedi ki...

turkuazcım sağolsın.gerçekten deli oldum.Rabbim evlat acısı vermesin.sende çok zor birşey atlatmışsın.Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.

rabia dedi ki...

çok geçmiş olsun. allah korusun yavrulrımızı gerçekten çok dikkat etmek gerekiyor.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Off okurken ne kötü oldum. Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış.
Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın.
Akıl baliğ olana kadar göz önünden ayırmamak gerekiyor çocukları, ne yapacakları hiç belli olmuyor maalesef. Ufak oğlum bir dk.lık dalgınlıkta denize atmıştı kendini.
Allahım sen yavrularımızı koru.
Büyük geçmiş olsun.

reyhane dedi ki...

Ahh, çok geçmiş olsun.Bilmem mi ne duygu o..O duyguyu en son oğlum 2 yaşındayken memlekete gittiğimiz bir ara köyde biz otururken oğlumun çığlıklarına bir adımda kendimi merdivenlere attığımda yaşamıştım..2 katlı evin içten merdivenleri var ve düşse düşeceği yer taş, korkuluk da yok..Şükür sadece çenesini lavaboya çarpmış ve çenesi kanamıştı..Allah bir daha yaşatmasın sana bana kimseye..

uğurböceği dedi ki...

rabiacım sağol.evet bukaar gözetmişken.bunları yaşıyoz.umursamasak ne olurdu acaba

mavi tutku sağolsın.gerçekten çocuklarımızı göz önünden ayırmamak lazım.ben hatta okula nasıl göndereceğim.oyyyyyyyy Allahım evlat hayatın en büyük sınavı

reyhancım sağol .boş bırakmaya gelmiyor bu keratalar.büyüselerde akıl hep onlarda olur.tıpkı annelerimizin bizi düşünmeye devam ettiği gibi.

M.Yasir'in Annesi dedi ki...

çok qeçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış... Allah böyle bir şeyi bir daha sana da kimseye de yaşatmasın.

uğurböceği dedi ki...

yasirin annesi teşekkürler.dediğin gibi Allahım böyle şeyleri bir daha yaşatmasın.bizim aslında 3 oluyo böyle yaramzlık ve o kaar dikkat ediyorum.düşün annemle tuvalete bile haber verip giriyoruz.çocuğu gözetelim diye.

evra ile dedi ki...

çok geçmiş olsun allah kazalardan belalardan korusun yavrularımızı.....

uğurböceği dedi ki...

evranın annesi sağol bütün melekleri Allahım korusun

ank-hdy dedi ki...

rabbım anne kalbine ihtar veriyo.çocuklarımıza bize bağışlıyo.çok yakın zamanda bizde bi banyo olayı atlattık biliyosun.çok geçmiş olsun.rabbım evlat acısını kimseleree,kimseciklere vermesin.

uğurböceği dedi ki...

ankaranın hediyesi sağol .gelmiş geçmiş olsun diyoruz artık.sizede tekrar geçmiş olsun

hayat bize de güzel dedi ki...

RABBİM kaldıramayacağımız yük vermesin...geçmiş olsun canım

Nidaersin dedi ki...

Bugün 11.30 thy ile İzmirden Almanya'ya geldim, az öncede blogunuzu ziyaret ettim.Sizin namınıza ne kadar üzüldüğümü bilmenizi isterim. Hadise vesile size ve yavrunuza geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum.Tanrı yavrunuzu Asker babasına ve size bağışlamış.Bu olay daha dikkatli olunması gerektiğinin acımsı bir örneğidir.Alahha emanet olun kadriye hanım.))
(ne)

biyasimadahagirdim dedi ki...

yarı uykulu okumaya başladım yazıyı uykum açıldı resmen, Allah korumuş.. bi daha böyle bir korku yaşamazsınız inşallah...

sufi dedi ki...

Sevgili uğur böceğim;
Önce büyük geçmiş olsun, Allah kaldıramayacağımız yükler yüklemesin dilerim.Çocuklarınızı size teslim edilmiş emanetler gibi sevin diyorlar. Hakkı yediriyor, hakkı giydiriyor ve hakkı koruyorsun elinin erdiğince ihmal etmeden ama evladını benim malım gibi değil PUT edinmeden sevmek kolay iş değil.Başaranlardan olmak nasip olur inşaallah.Hanene sevgilerimle.

uğurböceği dedi ki...

hayatbizede güzel.teşekkürler.iyi dileğin yürekten amin diyorum.

nidacım çok teşekkürler.aklında yer edinmişsem ne mutlu bana.duygularınızdaki samimiyeti kelmelerinizin inceliğinden görebiliyorum.çok teşekkürler.

biyaşıma daha girdim sağol.bende yazarken tekrar tekrar yaşadım sanki.allah hepimizin evladını korusun

sufi ustat doğru kelimemi kullandım bilemedim.önce bloguma hoşgeldiniz.dediğiniz gibi çocuklar birer emanet.ama candan çıkmış ya zor geliyor koparmak. putlaştırmadan sevmeyi öğreneceğiz elbet ama acılar vesile olmasın buna dilerim.bendende size saygılar

Adsız dedi ki...

Hay Allah! Okurken bile böle yüreğim bi cız etti doğrusu. Bıcırığa bak sen.. yaramaz cimcime. Rabbim korusun inşallah herkesin yavrusunu.

Unknown dedi ki...

Okurken benim bile gözüm doldu, anne olmadığım halde...Allah evlat acısı yaşatmasın.Bende olsam, o gece çocuğumla uyurdum heraalde :)
Allah yaşatmasın böyle şeyler yaa :(

İki oğlan Annesi dedi ki...

bugünlerde öyle çok okuyoruz ki bu tarz haberleri...
Allah yavrularımızı korusun..

Geçmiş olsun...

uğurböceği dedi ki...

umutfak sağol tatlım.gerçekten çocukların ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor.Rabbim meleklerimizi korusun

çilekli mutfak.sağol.anne olmak gerçekten zor.ama değer.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

eymenin annesi teşekkürler.Rabbim yavrularımızı korusun

nadarû dedi ki...

Allah bağışlamış size yavrunuzu..çok geçmiş olsun..okurken bile insan bi tuhaf oluyor...Rabbim sevdikleriyle imtihan eylemesin insanı..çok zor olsa gerek
mutluluğa huzura bir ömür boyu sağlıkla..huzurla..sevdiklerinizle...

uğurböceği dedi ki...

derin bloguma hoşgeldin .ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.dediğin gibi Allah yavrularımızla bir ömür sağlıkla geçirmeyi nasip etsin

Defne Kızın Anası dedi ki...

büyük geçmiş olsun. okurken sonu nereye varıcak diye çok korktum. allah korumuş gerçektende. minik cadıların hep peşinde olucaz ama nasıl bilmiyorum.

benim kızım 8 aylık olmasına rağmen çok hareketli ve o kadar yoruluyorum ki peşinde koşmaktan. emekliyor daha yürüdüğünde nasıl olur bilmiyorum.

sevgiler.

Swift as Desire dedi ki...

cnmmm ya Allah korumus okurken ürperdim. cocuklar bole ya cok cok gecmıs olsun..

annesiningülü dedi ki...

canım çok kötü birşey yaşamışsın neyseki tam zamanında bulmuşsun... benim yüreğim sıkıştı okurken sen neler yaşadın kim bilir