1 Ağustos 2010 Pazar

yapacak çok işim var.

yapacak işler birikti.kızımın kopan takasından tutunda bazı kumaşların değerlendirmek babında işler sıralı beni bekliyor.ama sıcaktan canım hiç bir iş yapmak istelmiyor.pc başına bile zorla oturuyorum.

eşimin gelmesine 45 gün kaldı.bende yeni evimizi daha önce okuyanlar bilir yada burdan bakabilirsiniz tekrar temizleyeyim diyorum köşe bucak.3 günde bir çıkıp süpürüp siliyorum zaten ama genede fayansları filan sileyim.ayrıca eşyaları yerleştiriken fazla düşünmeden yerleştirmiştim.şimdi kullanımda kolaylık olacak şekilde yeniden yerleştireyim diyorum.özellikle mutfak eşyalar ıyeniden yerleşecek.

ve bütün bu işleri yaprken kaybettiğim saatimi(eşimin hediyesiydi) ve cep tlf.bilgisayara bağlanan kaplosunu aramam lazım.ve giymediğim giysileri ayırmam lazım.

kızımın küçülenlerini kalıracağım..annemlerin evi boya olacak birde onun temizliği çıkar.
ay ne çok işim varmış.
blogum için yeni düşüncelerim var.eşimin özlemi kızım yaramazlıkları derken günler geçiyor.yeni bir postta kadar sevgiyle kalın.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ugur bocegim, evine baktim cok seker, gule gule oturun, esine de hayirli tezkereler diliyorum. bir sey sormak istiyorum , buzdolabin Samsung mu? resimden pek anlayamadim... bende yeni buzdolabi alacagimda... fiyati el yakmasin ama iyide birsey olsun istiyorum... tavsiyen var mi acep?tesekkurler ve sevgiler

uğurböceği dedi ki...

evet canım samsung aldım.biz kampanydan aldık.çok hesaplıya geldi.2200 müş fiyatı .1500 tl aldık.ben çok araştırdım.alacaksan ya samsung yada sharp alacaksın.arçelik ve beko hiç önermem.nette araştır hesaplı olduğu yerler var.mega maket mi ne vardı.orası buzdolabı cenneti gibi geldi bana .ama manisaya gönderim yapmadıklarından kaldı.nette donanım haber var orası bütür bilgiler için süper bir yer.bir bak istersen.

ikimiz dedi ki...

kendine güven derin bir soluk al ve herşeye hazırsın :D yeterki kendine güven içinden iste herşey olur son zamanlarda hayat felsefem oldu da :D allaha şükür herşey yolunda gibi sadecxe güven yapabileceğine inan ve allaha tevekkül et kuzum :D

ruken dedi ki...

:) of diyesim geldi.. kolay gelsin diyelim sana.. eşin için de hayırlı teskereler diliyorum. sağlıkla kavuşun..

uğurböceği dedi ki...

ikimiz sağol tatlım.yapama a gerek çok şükür 45 gün kaldı.heyecan başladı.içime sine sine inş.işlerimi göreceğim.verdiğin moral için teşekkürler.

rukenturgutcum saol tatlım.zor ama eşimin geleceğini düşününce herşey güzel geliyor.cümle askerlere hayırlı teskereler

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

bütüb bunlar yapılmayacak şeyler değil biraz gayret ve şevk istiyor,günler çabuk geçiyor acele et

uğurböceği dedi ki...

STİL SAHİBİ BAYANLAR haklısın canım.işte o gayret bu sıcakta zor geliyor.sevgiler.msj geç dönüş yapmışım afedersin.