8 Ağustos 2010 Pazar

bu sıcakta iş yapmak

herkese selam
daha önce bahsettiğim gibi annemlerin evi boya oldu.ve temizliğinede başladık.Allahım dışarda çalışanlara yardım etsin.biz ev işini yaparken bunalıyoruz.dışarda çalışanların işi zor.

bir oda ve mutfak kaldı.sonra kendi evimi toparlamaya çıkacağım yukarı.herkese iyi pazarlar

sevgiler

6 yorum:

Unknown dedi ki...

kolay gelsin !! =) duydum türkiye asiri derecede sicakmis.. ben almanyadayim burda su an yagmur yagiyo ve hava sicakligi 18 derece... allah size kolaylik versin..

uğurböceği dedi ki...

senacım sağol.ben ki en rüzgarlı yerde oturuyorum .burası bile yanıyor.ben gene evdeyiz diye şükrediyorum dışarda işi olanlara Allah yardım etsin.
sevgiler

Dilekce.. dedi ki...

Kolay gelsin canım, gerçekten çook zor bu sıcaklarda iş güç yapmak, benim de temizlik yapmam lazım misafirlerimi yolladım ve yarın işbaşı yapıyorum, ee çarşambada ramazan nolcak benim temizlik bilmiyorum ha.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.. Ben de bu sıcakta ütüye başlıyorum şimdi baya birikmiş.. :))

uğurböceği dedi ki...

dilekcim sanada kolay gelsin.ütüyü hiç sorma dün 2 makine çamaşır yıkadım.ve 7 kiloluk makine bu.çıkan çamaşırı düşün.açıkcasıda sadece acil olanları ütülicem yoksa geberrrim heralde.sevgiler

Yeşim dedi ki...

Canım Allah kolaylık versin. Ben de iki gündür temizlik yapıyorum sıcakta daha çok yoruluyor insan. Daha çok işim var offf :(

uğurböceği dedi ki...

yeşimcim bende yarın annmelerin mutfağına başlıcam.sonraa kendi evime başlıcam.oruç aşlamadan bitirsem bari.
sana kolay gelsin.en zor meslek anne ve ev hanımı olmak.şu sıcakta işimiz zor.sevgiler