10 Ağustos 2010 Salı

kendimi bakıma alıyorum

eh artık 35 gün var.kendime çeki düzen vermenin vaktidir.bugün evimi toparlayacağım .sonra uzun zmandır ihmal ettğim kendime vakit ayırmayı düşünüyorum.

yukardan başlarsak

*saçlarım mevsimden mi bilmem dökülmeye başladı.2 gündür saçlarıma zeytin yağı ile masaj yapıyorum.ayrıca çam terbentiydi sanırım onuda şampuanıma eklicem.inş.şöyle ışıl ışıl saçlarım olur.

*cildimide kil maskesiyle tazelemeye çalışıyorum.ayrıca hafif lekeler var kanraron yağı sürüyorum.elma sirkesiyle temizliyorum.gecede salyangoz kremiyle bakım yapıyorum.

*kaşlarımı hafif kalınlaştırmayı istedediğimden saldım çayıra .sanmayınki çok ince.ben doğal kaştan yanayım hafif kavisli.düzeltilmiş.bugün yarın koför yolu gözüktü.

*ellerimi fena değil.ama ayaklarım ayakta durmaktan kızın peşine koşmaktan mahvoldu.hafif sertleşen yerler var.koföremi gitsem bilemedim.ya a nette araştırıp kendi birşeyler yapmaya çalışayım.sizce?

*kilo desen çok şükür 50 .minyon tipli olduğumdaan kimse evli ve çocuklu olduğumu tahmin edemiyor.
sizlerde evde deneyip iyi geliyor dediğiniz bir bakım varsa paylaşırsanız sevinirim.

12 yorum:

M.Yasir'in Annesi dedi ki...

avonun ayak nemlendirici kremi var canım eşim de dükkanda bütn qün ayakta kaldığı için akşamları onunla masaj yapıyor ayaklarına çok iyi qeliyor hem yumuşacık hemde bakımlı oluyor eğer topuk sertleşmesi yada çatlama vs qibi sorunların varsa kesinlikle tavsiye ederim

hayat bize de güzel dedi ki...

kendimi gördüm sanki sizde.benimde eşim askerden dönecek olsa başlamıştım bu hazırlıklara heralde.kolay gelsinnnn...

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

Artık, hayırlı ve mübarek gün olan Ramazan-ı Şerif'te geldiğine göre, inşallah daha sağlıklı ve dinamik olacağız.

Hayırlı Ramazanlar dilerim. Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın efendim, saygılarımla.

uğurböceği dedi ki...

yasirin annesisağol canım. bende kullanıyorum ayakkremi ama bana daha süper bir şey lazım.sertyerleri gidermek için.

hayat bizede güzel uzun zman ayrı kaldıktan sonra bakımlı olmak sevginin gereği diye düşünüyorum.

re55 Allah razı olsun sizede hayırlı ramazanlar.inş.dediğiniz gibi ağlıklı ve zinde oluruz.saygılar

sanberk dedi ki...

hm biri koca karşalamak için hazırlanıyoru:)))))))))afferin sana canım çok doğru yapıyorsun.Çocuk var diye kendilerimiz unutuyoruz bazen.baka ben de gaza girdim şimdi senden kopya çekerim artık:)

uğurböceği dedi ki...

sanberk evet ev işleri çocuk derken kendimizi yıpratıyoruz ve boşluyoruz.kendimizi toplarmamaız lazım.bakımlı hanım olmak gerk

Adsız dedi ki...

evvela koför degil kuaför ;)
ikincisi ise salyangoz kremi kullanmamani tavsiye ederim, zira kacak yurda sokulduklarindan dolayi tipki red pepper kremi+ilacinda oldugu gibi zararli kimyasallar iceriyor ,üstelik saglik bakanligi onaylamasi gerekiyorken tarim bakanligindan uyduruk bir izin cikariyorlar.Sonrada piyasadan toplamak zorunda kaliyorlar, malum biri ölünce ancak akillari baslarina geliyor.Sunu mutlak unutmamali cildimize ne sürüyorsak o bize tirnak sac hastalik , saglik vs olarak geri dönüyor. Sirkenin yüze sürülmemesi gerekir ayrica, icerisindeki asitler cildine zarar verir.

uğurböceği dedi ki...

adsız türk dil kurumuna çalışmıyorum ağzımdan çıktığı gibi yazdım.salyangoz kremide zaten deneme boyuydu.yazdıklarını bende biliyorum insan oğlu işte denemeden geçemiyoruz.
elma sirkesi sürüyorum 2 günde bir sefer.elma sirkesi aha bileşikleri yönünden zengindir.hayırlı ramazanlar

Stil Direktoru dedi ki...

Yap bebişim yap hakkındır ama dış çerçeve dışında ruhunu da besle kuzum

uğurböceği dedi ki...

STİL DİREKTÖRÜ sağol tatlım .iş dış itina .sevgiler

ruken dedi ki...

Topuklarına bolca vazelin yağı sür ve çorap giy geceden de sürüp yatabilirsin.önemli olan vazelinin çok beklemesi. sonra sıcağa yakın bir su hazırla ayaklarını sok içine epeyce beklet. yumuşacık olsun topukların sonra topuk taşıyla iyice ovala. çok iyi ovman lazım..
cildine, vücuduna,saçlarına zeytinyağı sürebilirsin çok faydası var.. pamuk gibi oluyor insan..
yüzüne dairesel hareketlerle yaş üzüm sürebilirsin lekeleri gideriyor diye biliyorum.aslında yediğimiz tüm meyvelerden yüzüne sürebilirsin 10 dk beklet ve yıka. yazacak çok şey var aslında. Ebru Şallının bu tür çok tarifi var araştır derim.
Sağlıkla kavuşun tatlım :)
Miss gibi kokmayı atlama sakın :)

uğurböceği dedi ki...

rukencim çok sağol.güzel bunlar bilgilerini uygulayacağım.
koku işi zaten en önemlisi.eşim kokuya çok önem verir.