20 Ağustos 2010 Cuma

fikir isteyene evimin banyo dolabı


evimizin tavan yüksek olunca dolabın boyuda uzun oldu.eşim dolabı tavana kadar isteyince bir dünya dolabımız oldu.geniş bölümün arkasında havalandırma bacası olduğundan bu şekilde yan ve ön de oldu.neyse ben buna şükür dedim.
nasıl beğendiniz mi??

11 yorum:

Mutluanne dedi ki...

Güzel şık olmuş güle güle kullanın

ayse dedi ki...

harika olmuş hem enden çok yer kaplamıyo hem de geniş geniş her şeyin sığar.. İyi günlerde kullan inşallah. ;)

Adsız dedi ki...

Ben beğendim :)) Rengi hoş.
Dolap kulpları var ya hani, onların hepsi bir düzen içinde. Ama o çekmecenin kulpu yok mu :) O orda direk içimi kıpraştırdı :) Ama bu tamamen benim abidikliğimdendir efennim :)

Hoş olmuş dolabınız..

esra dedi ki...

çok gzel canım güüle güle kullan..benim mutfağımda iki gün sonra başlıyor...iki gün eski dolaplar çıkarılıp tesisatlar yapılıcak,üçünc gün mutfak takılıcak....

Unknown dedi ki...

Güle güle kullanın.Rnek seçimlerin hep açık renk .Sanırım mutfağın da öyleydi...Özellikle tercih sebebini öğrenmek isterdim doğrusu.Çok fazla toz belli etmemesinden başka...

Unknown dedi ki...

aaaa cok güzeeel

uğurböceği dedi ki...

utkunun annesi sağol tatlım.inş.güzel günlerde güllanırım

mutluysamnehos sağoltatlım.şoben sıgacak büyüklükte üstelik.geniş ve ferah oldu.

umutfak sağol tatlım.çekmecenin kulpu var.çekmece olunca diğerleri ile aynı hizada değil kulpu
esracım senin dolaplar eminim aha şık olur.benimki aceleye geldi.ama buna şükür diyorum.seninklerde takılsın foto istereiz ona göre.

neşecim sağol.renk seçimim biraz fayanslarımla alakalı.fayansda koyu olunca hem toz hem su damlası belli oluyor.bizim suyumuzda malum kireçli.damla yeri belli olur.faynas açık olnunca dolapda ona uygun seçtim.çizgilifayansa bu renk güzel uydu.

senacım sağol tatlım.beğenmene sevindim.

Dilekce.. dedi ki...

Çok güzel tam benlik, bi evim olsun heryeri heryeri dolap dolu olsun, hiç sevmem ortalıkta dağınık görüntüyü, herşey dolaplarda yerli yerinde olmalı bence. Güle güle kullan canım..

VİLDAN dedi ki...

rengi çok hoş güle güle kullanın...
yalnız musluk hemen arkası ayna olunca abdest aldıkça filan çok leke oluyo bizim evde de böle biraz uğraştıracak benden dimesi :))

uğurböceği dedi ki...

dilekcim bende dopları çok severim.dediğin gibi ortalıkda eşya dursun istemem.

uğurböceği dedi ki...

vildancım aynen dediğin gibiaslında kullanuşlı olmuyor böyle ama başka türlüde olmayacağı için bu şekilde yapılı.silip duruyorum bende.