4 Ağustos 2010 Çarşamba

EŞİME GELEN KAÇAMAK YAPMA TEKLİFİ

evet yanlış okumadınız .geçen gün eşimin maillerini kontrol ediyordum.bir baktım SALİHA YILMAZ diye bir isim bayan ya hop hemen tıkladım maili.

okuyorum ama okuduğumada inanamıyorum.sonra eşim görecekmişte yaramazlık yapacakmış gibi maili hemen sildim.salak kafam bırak dursun değilmi.silinenlere baktım yok mail.tamamen silinmiş heralde.neyse aklımda kalan kelimeleri size yazayım.

efendim bu hanım bacı eşimin adresini bir arkadaştan almış(koca yalan eşimin çapkınlık yapmak için teşfik edece arkadaşı yoktur.) aslında bu yaptığının ayıp oluğunuda biliyormu.ve en önemlisi ciddi olmayacak bir birliktelık istiyormuş.arasında yaşananlar yaşanılıp bitecekmiş( bak yaşıcanada emin hatun bacı!!!!!!!!!).msn adresini vermiyormuşta neyle karşılaşacağını bilmeden.bir adres vermiş burdan görüşelim diye

önce afalladım.aklıma gelen ilk şey maili silmek oldu.keşke silmeseydim.kibarca yazılan kaçak malini sizlere olduğu gibi aktarırdım.

gerçi heyecan gidince bunun birileri tarfından yapılmış bir kadın tuzağı olduğunu anladım.erkekleri böyle şeylerle tuzağa düşürüp illiklerine kadar sömürüyorlar.

neyse eşim daha aramadı.arayınca aynen şunu dicem

-aşkım saliha bacı sana bir gecelik birliktelik teklif ediyormuş.
bakalım ne dicek asker kocam:)

29 yorum:

azzzra dedi ki...

seni körüklemek yada kızdırmak için yazmıyorum bu söylieceğimi ama durduk yere kimse böyle bişie cesaret edemez..temkinli ol diip haddimi de aşmak istemiyorum ama nolur nolmaz..

Defne Kızın Anası dedi ki...

:)) saliha bacıyada bak sen. ne insanlar var ya evlerden ırak olsun.

eslemce dedi ki...

ne gerizekalı insanlar var ya.hayat onalr için nerede durdu acaba.
Hiç yok meşgaleleri.ayy sinir oldum.iyi yapmışsın sil gitsin:):)

iki dirhem bi çekirdek dedi ki...

takma kafanı bence böyle şeylere... zaten uzaksın eşinden. sen ona sonsuz güven yeter. çünkü dışarıda her türlü insan var. bende eşimin maillerini okuyorum ona da neler neler yazıyorlar bazılarını eliyorum o görmeden bazı zararsız şeyleri bırakıyorum :))) ama bahsetme bence. bide seni kıskandırmak için falan da kendisi yaptırmış olabilir kötüye yorma hemen... zaten ayrısın, uzaksın hasret çekiyorsun, içine kurt düşerse bi daha çıkmaz

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

anam ben o kadını yolarım nasıl böyle bir teklifte bulunur niye sildin yavrum tüh olmadı şimcik neyse senin gözün yine maillerde olsun:))

Pelin P.A. dedi ki...

Ah canım boşuna endişelenmişsin uydurma bir mail o. Eğer mail adresini alırken cinsiyet erkek olarak işaretliyse ya da hiç işaretlenmemişse geliyor o mailler. Aynı anda hem eşine hem de binlerce erkeğe otomatik olarak gitmiştir. Benim mail bilgilerimde cinsiyet seçeneği işaretli olmadığı için bana da geliyor bu tarz mailler. Bir kere adresini bulmaları yeterli. Yakın zamanda bir kaç tane daha gelir. Üzme kendini.

uğurböceği dedi ki...

canlar msj larına döneceğim.boyacı gelecek evi topluyorum.

bu arada eşime tel dedim.hepsini gelince yazacağım.

Nidaersin dedi ki...

Slm kadriye !

Temizliğe başladın şimdiden herhalde ama eşyalı evin boyanması biraz müşkülatlı oluyor,yinede allah yardımcın olsun.)
Mail konusunu kafana takma,küçük sinek mide bulandırır hesabı,banada geliyordu bu tür mailler,google filitreleme prğ.yükledi oğlum,şimdilik kurtuldum bu tür maillerden e posta adresim engelleniyor.))
Şimdi daha huzurluyum.Bende senin yerine olsam askerdeki eşimi o kıvamda sorgulayamam üzulur yok yere,onun da huzurunu bozma.Geldiğinde yüz yüze görüşürsün daha iyi olur.
Acele karar verme:)
(ne)

mutfakcini dedi ki...

Dünyanın çivisi çıktı bi kere.Şaşırmıyorum artık hiç bi şeye.Yazık,böyle kadınlara acıyorum.Utanma sıfır.Allah ıslah etsin.Sen keyfine bak,takma ;)

uğurböceği dedi ki...

azracım dediğin gibi de olabilir.ben her zaman temkinli olmaya çalışırım.

defne kızın annesi ya daha ne insanlar var.Rabbim korusun bizi böyle insanalrın şerrinden.

eslemce insanlar nerden para kopartırım diye yaapmadıkları üç kağıtcilik kalmıyo.

iki dirhem bi çekirdek yok canım kafama filan takmadım.başkası olsa ortalığı yıkardı.eşime açıkcası çok güvenirim.beni kıskandirmak için başka şeyler yapar eşim.

cadı kızın dırdır önce bende senin gibi düşündüm.Allahtan otamatik msj olduğunu düşündüğüm için .hırsım bana kaldı.

pelincim dediğin gibi olduğunu düşünüyorum.önce çok sinirlendim.ama telf butür tuzaklara düşmüş insanların haberlerini tv görüyoruz.rabbim korusun.

nidacım dediğin gibi eşim gelince maillere sınırlama getirmek lazım.
ayrıca eşime dedim saliha hanım senle flöt ettek istiyormuş diye.hiç şaşırmadı.otamatik msjlarır dedi.ben çok güldüm ama.boş ver onları dedi.insanı düşündüren ya gerçekten bir bayan eşime takılsa ne yaparım olayı.
çok şükür eşime güveniyorum.ve her zman bir lafım vardır eşime benim yapmamı istemicen birşeyi sende yapma.çok şükür şimdilik aldatma gibi bir kötü vakamız olmadı.

mine dedi ki...

terbiyesiz keşke benim kocam senin gibi... lerle ilgilenmiyor diye cevap yazsaydın
gene de temkinli olmak gerekir tabii

Adsız dedi ki...

Bence fake bir junk mailden baska birşey deil o :)) Gelen kutusundamı yoksa önemsiz posta kututsunda mı idi o mail? Ki sidiğimde silinenlerde yoktu dediğine göre junk mail o. Milyonlarca insana yolluyorlar onları :) Bana da geliyor :D Daha neler neler yazıyorlar.. Önemsenecek birşey değil bence, salla gitsin tatlım. :)

ayse dedi ki...

uğurböceği, büyük ihtimalle kadın tuzağıdır o. kimseye çaktırmadan toplu mail atıyolar galiba çünkü bana da geliyodu. :)) gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. kadın kadını tuzağa düşürür mü hiç :D eşin hotmail kullanıyrsa profilini sadece arkadaşlarım yap, ben öyle yaptım bir daha gelemediler.

Nihal M. dedi ki...

Adresini bir arkadasimin listesinden aldim ama adini soyleyemem.. Gizlilige son derece onem veren hali vakti yerinde dul bir kadinim. Kendime ciddi iliski dusunmeyen bir beyfendi ariyorum beraber yasadigimiz herseyi yasandigi yerde birakabilecek kisilikte bana buradan ulasabilirsin ...
bana da gelmiş tatlım
korkma otomatik atılan bir mail bu seni o siteye çekmek için :))

ikimiz dedi ki...

çüşşş ohaa bu ne biçim bir ahlaksızlık yahu gerçi ahlaksısızlığın sınırları yok ttalım eğr devam ederse bu duurm savcılığa git kim atmış nerden atılmış ıcığını ciciğini öğrenirsin sonra beide çağar saçını başıı yolalım yellozun aaa sinirlerim oynadı vallahii ne pislikler var ya allah düşürmesinnn

hilall23 dedi ki...

merhaba uğur böceği aynı mail bana da geldi kabul edince bir bayan bulma sitesine üye oluyor insan bu arada ben bayanım ama cinsiyetim işaretli değil aynı mail babama bile geldi herkese otomatik gönderiyor siteyi kuran yetkililer isim ve soyisim bile aynı kafanı hiç takma

uğurböceği dedi ki...

ebrulicim gene bu tür tuzaklar uzaktan.bir de eşlerimizin karşılaştığı neler vardır.başta bozuldumda sonra salla dedim

umutfak evet aynen otamatikten atılan kadın tuzağı.bizler akıllı avranıyoruza bu tür tuzağa düşenlere Allah yarımcıları olsun.

minecim Allah korusun bu durumun ciddi olmasını bile istmem.ne yapacağımı kestiremem.

nihalcim süpersin aynısı geldi.önce ne olduğunu anlamadım.ama sonra yapılan oyunu anladım.hatta sonradan güldüm.

mutluysamnehos erkekleri tuzağa düşürmek için yapıyorlar.çok şükür bu tür şeylere kanmıyoruz.
dediğinide yapmaya çalışayım.sölediğin iyi oldu.

ikimiz eşime bdaha önce böyle bir durumda vururum affetmem demiştim.saçmalama demişti.adanalı olmasamda ekmeğini yedik bir kere

hilal bloguma hoşgeldin Allahtan haberlede böyle haberler çıkıyorda neyin ne olduğunu öğreniyoruz.
Allaha çok şükür eşim nette kadın resmine biile bakmaz.o yüzden bu tür şeylere gülüyorum.ama kadınların fendinden de korunmak lazım.

Stil Direktoru dedi ki...

oha diyorum ağzım açık kaldı, ar damarı çatlasaymış ablanın!

Unknown dedi ki...

Üzerinde durmaya değmez canım.Takma kafana,eşini de üzme.Daha yolun başında bu güvensizliği eşine hissettirirsen çok üzülür....Sevgiler...

Kbr-Bhdr dedi ki...

vay be saliha bacı nelerde blirmiiiiş:)
şaka bi yana canım toplu maillerdendir büyük ihtimalle.. bazı erkekler mutsuz ve kandırılmaya müsait durumda olduklarından kanıo bu tarz insanlara para yediriolar yaa o tarz insanlarda tüm erkekleri aynı sınıfa koyuolar.. allah ıslah etsinn

uğurböceği dedi ki...

STİL DİREKTÖRÜM ÇATLASA KEŞKE BÖYLE DÜŞÜNEN KAINLARINDA BULAŞAMASALAR ERKEKLER

NEŞECİM YOK ZATEN BİR ANLIK ŞAŞKINLIKTAN SONRA ANLADIM OLAYI.YOK EŞİME HESAP SORMADIM ZATEN ESPİRİ YAPTIM.O DA HİÇ UMURSAMADI.

KÜBRACIM ABLASININ ŞEKERİ OTAMATİK MSJ BUNLAR ANLAMAM ÇOK ZAMAN ALMADI.

sanberk dedi ki...

ay canım ne kendini ve eşine üzme böyle şeylerle bunlardan bize de gelmişti canım:)hiç yorma kafanı.
Bak mayacım aynı mesaj yazmış zaten:)

uğurböceği dedi ki...

sanberkcim evet üzmedim zaten .aslında üzüldüm insanların nelerle uğraşıyorlar diye.eşim umursamadı bile.

Unknown dedi ki...

Saliha YILMAZ Saliha YILMAZmesaj@iliskideyiz.com


Kimden: Saliha YILMAZ (mesaj@iliskideyiz.com)
Gönderme tarihi: 06 Ağustos 2010 Cuma 06:26:15



Adresini bir arkadasimin listesinden aldim ama adini soyleyemem.. Gizlilige son derece onem veren hali vakti yerinde dul bir kadinim. Kendime ciddi iliski dusunmeyen bir beyfendi ariyorum beraber yasadigimiz herseyi yasandigi yerde birakabilecek kisilikte bana buradan ulasabilirsin www.sicaktemas.com msnmi vermek isterdim ama neyle karsilacagimi gormek istiyorum. dilerim sizi daha yakindan tanima sansini verirsiniz. ve yine dilerimki aradigim karakterde bir kisisinizdir. esenkalin oradaki rumuzum : cillibegonyam If you like to unsubscribe and stop receiving these emails click here.


İşte canım aynı mail bana da gelmiş.

Yani üzülme....

Mutluanne dedi ki...

bencede arkanı kollamayı elden bırakma ne olur ne olmaz

uğurböceği dedi ki...

neşecim aynısı.sağolasın.Allah kimseyi bunların oyuncağı yapmasın.

utkunun annesi aslına her kadın dikkatli olmalı.kocasının gözünü dışarı baktırmamalı.

Fulyanna dedi ki...

Ablacım o mailin aynısı çookkk çokk eski bir erkek arkadaşımın çökertiğim msnnine de gelmiş bu arada msn bana ait 5 yıldır :)


O mail bir virüs olmalı aynısı çünkü..

Dert etme otomatik bir mail..

uğurböceği dedi ki...

fulyacım teşekkürler.msj geç döndüm kusura bakma.zaten laptopubozacam diye aklım gidiyo virüs filna Allahım korusun

caprice dedi ki...

sevgili uğurböceği öncelikle bu maillerin tuzak dolu olduğuna katılıyorum..hiççç kafana takma bile..bişey sorucam ama ya belki garip gelicek ama adın çağlamı ? ;)
hem eşiniden neden uzaksın o kısmı anlayamadım..? başka biyerdemi kendisi? eğer öyleyse gene de dikkatli ol derim ben.ama bu mailin sahte olduğu herhalinden belli..boşver