8 Şubat 2011 Salı

iki ucu keskin bıçak,hangi yöne dönsem batacak

herkese merhaba
şuan kafam çok karışık .daha önce bahsettiğim gibi aktar dükkanı açma durumuz var.bazı olanaklara bağlı .ama bu yola girersekte dönüşü yok.
beni düşündüren hamile olarak bir dükkanı işletip işletemicek olmam.hele birde doğum yaptım mı işler daha zor olacak.güvenilir bir eleman bulmak gerekecek.
Allahım en çok istediğim iki şey aynı zamanda geliyor.(bebeğim herşeyin üstünde tabi)sizlerden akıl istiyorum.
perşembe günü mülakata gideceğim .belki mülakatı geçemicem belki kafa yorduğuma demicek ama düşünmeden edemiyorum.
sizce en doğrusu nasıl hareket etmem

7 yorum:

Defne Kızın Anası dedi ki...

HERŞEY HAKKINDA HAYIRLI OLSUN CANIM. ZAMANINDA VE HAYIRLI KARARLAR VERMİŞ OLURSUNUZ İNŞALLAHÇ. EN ÖNEMLİSİ ÖNCE SENİN VE BEBEĞİNİN SAĞLIĞI. SEVGİLER...

Adsız dedi ki...

hakkinda hayirlisi olsun ablacim

özgekuzey dedi ki...

uğurböceği:
öncelikle bebeğiniz sağlıkla dunyaya gelsin inşlh.işiniz konusunda da hayırlısı neyse o olsun,yalnız yasadıklarınız benim de basımdan gectı oyuzden sölemek istedim,aynı durumda kaldım ve işimi emanet edecek kimseyı bulamadım,eşimde çok ilgilenemedi ve kapatmak zorunda kaldım.hamileyken son aylarım calışamadım,bebek doğuncada kaldı ve 10 aydır işime veda ettım.sizin için de hakkınızda hayırlısı olsun diyorum .öpüyorum:)

Kadına Dair Herşey dedi ki...

Merhaba,çay saati etkinliği yapıyorum,beni yalnız bırakmazsanız sevinirim,62. Porselen demlik çay saati etkinliği için sizin ve o güzel ziyaretçilerinizin tariflerini bekliyorum,sevgiler
http://cafemis.com
http://cafemis.blogspot.com

YeMeK vAkTi dedi ki...

hayırlısı ama bence şu dönem yeni bir iş için çok uygun değğil gibi..yinede sen bilirsin canım

Nidaersin dedi ki...

Merhaba Kadriye'cim, Önce kararsızlığını yenmelisin, sen niyetine girdikten sonra Allah yardımcın olacaktır.
İşletme ruhsatını aldıktan sonra işyerini açar, kendi kontrolunda helâl süt emmiş birine gönül rahatlılığıyle dükkanını emanet edebilirsin:)Sevgiler:)

Şenay- Doğam dedi ki...

Merhaba canım , iş konusunda ilk etapta yapacagın sey guvenılır bır yardımcı bulmak...bana kalırsa.. gozun kapalı ıs yerını bırısıne teslım edebılırsen.. huzurla bebegıne bakabılırsın bence..