24 Eylül 2011 Cumartesi

derdi başına gelmeden bilmezsin denir-durumundayım:((

herkese selam
okul açıldığından beri yazamıyorum.2 çocukla hayat anca geçiyor.bu arada nursenamın gelişim devam ediyor.bugün 40 mız çıktı.bense kızımn sol gözünün altındaki lekeyi-ince 1mm genişliğinde ve hemen hemen 1cm uzunluğunda- ancak araştırdım.belki araştırmaktan korktum bilemiyorum.nette bu doğum lekeleri için hemanjiyom diyorlar.iyisi kötüsü oluyormuş.bizim kisi sanırım iyisi.yani anlatılanlardan öeyle bir sonuç çıkardım.tabi buna yürekten inanmak istiyorum.

insan başına gelmeden bilmezmiş.nette araştırdım hem içim rahatladı hemde kafam karıştı.ilk fırsatta bir doktora gideceğim.sizlerde dua edin geçen türde bir leke olsun.uzun bir süreç bizi bekliyor.Rabbim yar ve yardımcım olsun.

14 yorum:

iki dirhem bi çekirdek dedi ki...

üzülme arkadaşım inşallah önemli birşey değildir. kaygılandıgını kızına belli etme bence. derslerini ve psikolojisini önemli derecede etkiler

evinnesesi dedi ki...

canım geçmiş olsun korkma bizimde var 3 tane 2 beyaz bir kırmızı bende götürmeyi düşünüyorum :(

uğurböceği dedi ki...

ikidirhem birçekirdek sağol.yok kaygılı davranmıyorum.ama anneyiz üzülmeden edemiyorum.reyhanım bıngıldak sorunu vardı.çok şükür atlatık.inş.nursenamın bu ben olayıda sorunsuz hallolur.

evinnesesiveamigurumi sende sağol.inş.sizinkide bizimkide geçer.büyümesin ve göze zararı olmasın diye dua ediyorum.

sweetheartela dedi ki...

tatlım allah kolaylık versin.Doktor kontrölünde bi danış doktorunuza.Aslında görmüşlerdir doğunca,önemli bişey olsa söylerlerdi.Z.ninde sırtında küçük parmağıma yakın büyüklükte bi doğum lekesi var.Biz dermatoluğa gösterdik,çocuk doktorumuzun haricinde.Büyüyüp küçüldüğünü ya da herhangi başka bir yerde çıkıp çıkmadığını kontrol edin dedi.Geçebilirde kalabilir de dedi.

uğurböceği dedi ki...

esracım evet birdoktora gideceğiz inş.ikimizinkide geçer

Tontirik Tarifler dedi ki...

inş geçicidir..Üzülme demek nafile,annelik duygusu beraberinde endişeyi de getiriyor..Allah büyük dertler vermesin kuzularımıza..

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar Uğurböceği,

Lekesiz hiç çocuk doğmuyor ki, üç torunum var, üçünün de değişik yerlerinde(birinin kulağında, birinin sırtında, birinin ensesinde)iz ve lekeler var. Bir sorun olmayacağı kanaatindeyim. Biz bu konuda hiç doktora gitmedik. Tabi doğrusunu tıp söyleyecek.

İnşallah sizin de bahsettiğiniz gibi iyi huylu bir lekedir. Allah yar ve yardımcınız olsun! Yüce Allah'tan şifalar, sağlık, sıhhat ve afiyetler dilerim.

Selam ve dualarımla, en Güzel'e emanet olun.

yemyeşildeniz dedi ki...

canım geçmiş olsun, ama bence önemli birşey değildir, içini ferah tut. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

► Hobihane ◄ dedi ki...

şimdiye kadar onlarca doğum lekesi gördüm ama kötü huylusuna hiç rastlamadm merak etmeyn ciddi bişi değildir daha minick o Allahn izniyle hiç bişi çıkmaz.

Nidaersin dedi ki...

kadriye kendini üzme bu kadar, önemli bir şey olduğunu sanıyorum:)
Yarın DR'a gider neticeyi alırsın, rahat ol kendine eza verme. Göreceksin bak bişey çıkmayacak:)
Geçmiş olsun:)

bırtutamkekik dedi ki...

kalbinize kötü şeyler getirmeyin.
rabbim korusun tüm kötü yazgılardan kuzucuklarımızı...
dualarımm sebninle canım...
güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı ile...

ayak izleri-sevgi dedi ki...

bizimde iki kalçamızın üzerinde lekelerimiz var.. iyi düşünelim iyi olsun.. internet bazen yardımcı oluyor.. ama genelde kötü şeyler düşünmemize yok açıyor.. fazla takılmadan doktora göstermek lazım..

neslinameblog.blogspot.com dedi ki...

Nasil bir leke bu canim ya. böyle ben et parcasi seklindemi.... ? Umarim kötü bir durum yoktur. Allah sana bagislasin canim

uğurböceği dedi ki...

neslicim sağol.evet kırmızı kabarık biraz