4 Ağustos 2011 Perşembe

doğuma 10 gün kaldı

evet sezeryanın tek iyi yönü doğumun saatini bilmek.(acil bir durum olmazsa tabi)benim doğumda 15 ağustos sabah 9.00 gibi sanırım.gerçi eminim 10 bulacaktır.

kızım karnımda gerilmeye ve göbeğimde 2-3 çatlağa neden oldu.krem sürdüm ama dedikleri gibi ırsi sanırım.annemde ki her rahatsızlık bende de var.dün gece yattığım pozisyonu beğenmeyince okkalı bir tekmeyle beni uyardı küçük hanım.özgürlüğüne düşkün olacak belli.

isim konusunda ahsen senayı herkes uzun ve zor buldu.bizde eşimle düşünüp taşındık.ve yeni ismimiz

NURSENA

nasıl beğendiniz mi.biz sevdik.doğuma kadar caymazsak ismimiz budur.
kızım reyhanın kreş belgeleri için hastaneye gitmemiz gerek .bir aksilik olmazsa yarın bu işi de halletmeye çalışcam.doğumdan sonra hiç uğraşamam çünkü.tek tek ev ilerimide yapıyorum.bugün güneş perdelerimi yıkadım ve astım.aferim bana.

işte böyle herkes gezdiğini anlatıyor ben bunlarla uğraşıyorum.inş.bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım babamız bizi gezdirecek.

6 yorum:

halime dedi ki...

hayırlısı olsun canım benim.artık çok fazla işlerle uğraşma bence.kendine dikkat et.bebişin resimlerinide bekliyorum.eğer paylaşırsan tabiki:))))bizdede var teyzesi şuan 5 aylık oldu çoooookkkk tatlı,çok seviliyorrr...

Unknown dedi ki...

Allah analı babalı büyütsün. Bana da nasip etsin :)

Unknown dedi ki...

Bebeğin sağlıkla dünyaya gelir inşallah...Bu günler çok kıymetli günler , hamileliğinde ayrı güzelliği varmış doğumdan sonra anladım...

yemyeşildeniz dedi ki...

canım maşallah hala iş yapabiliyorsun. ne güzel az kaldı kavuşmana. inşallah çok rahat geçer, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

uğurböceği dedi ki...

halimecim sağol tatlım.maşallah siz 5 aylık olmuşsunuz darısı bize.

çilekli mutfak sağol.inş.sende bu güzelliği yaşarsın.

içimizdeki karnaval sağol.evet haklısın hamilelik ayrı güzel.ama şu son zamanları zor geçiyor.

yemyeşil deniz sağol.evet işlerimi kendim yapıyorum.başkasının yaptığı içime sinmiyor.

Adsız dedi ki...

Benimde 30 gun kaldi dogumuma :) bir an once hayirlisiyla gelmesini diliyorum... herkese hayirli kolay dogumlar insallah