18 Temmuz 2011 Pazartesi

Ssangyong Kyron jeep hakkında bilgisi olan

arkadaşlar eşimin almayı düşündüğü jeep bu model .bu jeep hakkında bilgisi olan ,kullanan tanıdığı olan var mı.

10 yorum:

edibe @ edbdesigns dedi ki...

gecen sene biz de arac bakarken bu jeeplerden birine talip olduk.

aslinda genel olarak iyi yorumlar aldik. yanilmiyorsam mercedes'in urettigi bir arac.. farkli isim altinda ama motoru filan mercedes motorlariyla ayni. yalniz bu araclarin uretimi durdurulmus diye duymustuk biz? yani o yuzden ileride parca sorunu filan olursa bizi biraz zorlayabilir diye dusunmustuk... evet, almama sebebimizin biri de parcalarinin cok pahali olmasiydi, yoksa onun disinda hem motor olarak hem gorunum olarak cok guzel bir jeep.

hayirlisi olsun diyeyim :)

uğurböceği dedi ki...

edibecim bilgi için sağol.eşimde çok araştırdı.aslında parçaları okadar pahalı değilmiş.evet motoru mercedes motor ve şanzumanı var.2011 modeli çıktığına göre inş.üretimi durdurulmamıştır.

cem dedi ki...

arkadaşlar ne mercedes motoru nede şanzumanı var,bu araç ile ilgili ;2010 yılında sıfır aldım 20-30 binde dökülmeye başladı servistekiler ile kanka olduk,4*4 e geçmiyor diye 3 kere servise gittim ,aynı arıza 3. kere olduğundan ihtarname çektim verdikleri yanıt araç bize geldiği andan itibaren gereken yapıldı.birde bunu noterden cevaben yazıyor ,aracı srvisden aldım ve arıza giderilmemiş 4. kez aynı noktadan arıza devam ediyor bilir kişi bekleniyor.Sonra serisde şanzuman arızalı dediler söküp ist a gönderdiler yaptık dedikleri şanzuman halen arızalı.difransiyelden ses geliyor söküp ist a göndericez dediler ,kısaca aracınızla servis köşelerinde sürünmek gibi bir niyetiniz varsa bu arabayı kaçırmasın derim.

Adsız dedi ki...

Sevgili dostum, öncelikle bu " jip" değil SUV, ikincisi çok ileri teknolojide bir araba. Alırsan mutlu olursun. Firma Nercedes ML SUV lerin yürüyen aksamını üret,yor.. Biz iki yıldır arazide kullanıyoruz, tık yok..

uğurböceği dedi ki...

adsız arkadaşım sağol.evet suv diye geçiyor ama benim için jip.he he bir bayan olarak okadar incelemiyorum.

bizde aldık bu SUV dan.inş.pişman olmayız.ama şuana kadar süper bir araç.

Adsız dedi ki...

Öncelikle 2008 kyron kullanıcısı olarak şu söyliyebilirimki istanbul izmir ankara dışında oturuyorsanız uzak durun derim ben aldığıma çok ama çok pişmanım servisle ilgili çok fazla sıkıntı yaşıyorum tecrübeleri olmadığından herşeye hep normal diyorlar şu ana kadar servis yüzünden cebimden bin lira para çıktı motorda ciddi oranda paslanma var ve buna normal diyorlar aşırı derecede içine rüzgar sesi alıyor bunada normal diyorlar kısacası düşünen arkadaşlara sakının derim
yaklaşık 3 aydır satılık ilanında daha bir allahın kulu arayıp sormadı kısacası elimde kaldı ancak yok parasına elinizden çıkartabilirisiniz istayen arkadaşlara paslanmış motor ve ses izelasyonunun resimlerini paylaşabilirim saygılarımla

uğurböceği dedi ki...

adsız arkadaşım yorum için teşekkürler.bizde aldık 7 ay oldu.şimdilik bir sorun olmadı.inş.olmaz.

Adsız dedi ki...

:-)

Adsız dedi ki...

kayseride bir bayilik açmayı düşünüyorum zaten çocukluktan beride otomotivin içerisindeyim illaki iyi kötü eleştiriler olacaktır ancak çok araştırdım şahzuvar ogluna gittim araçları konturol ettim ben almak deyil maksadım ciddi bir yatırım yapıcam vede bu araçları eşime dostuma satıcam sıkıntı yaşamak istemiyorum sadece şunu söyleye bilirimki yedek parça amlamında devasal yok yok vede yok yedek parça sıkıntısı olmayan araç benim için kaliteli bir araçtır













safadam69 dedi ki...

merhaba.2008 model full var bende kullanıyorum ve çok çok memnunum gerçekten hem spor kullanma hissi veriyor hemde kılasik kullanma hissi veriyor kısacası o günkü ruh halini yansıtıyor araç sana ve her türlü emniyeti yüksek bir araba .yanlızca benim sorunum servislerle onlara hiç bir zaman götürmüyorum piyasadaki iyi mersedes servislerine götürüyorum bakımı için çok memnun bırakıyorlar hem işcilik hemde parasal olarak servislerdeki gibi en azından kanımızı emmiyorlar sağolsunlar kısaca sakın kaçırmayın binin bu araçlara çok lüks çünkü keyif veriyor adeta.