22 Haziran 2011 Çarşamba

erkekler neden eşleriyle çarşıya çıkmayı sevmez

herkese merhaba
eşim gece işlediği için 2 gündür uykusuzdu.bugün izin vermişler.sabah 7 eve geldi.uykusuz olduğundan 12 ye kadar uyudu.zaten kıyamam ona.

kahvaltı kahve derken saatler geçti.bir bakmışız saat 3 olmuş.pazartesi çarşıda işim vardı.evimizin girişine ayna bakmıştım.onlardan bahsettim.ama bizimki benimle çarşıya çıkmaya niyeti olmadığından uflamaya başladı.

neymiş oradan spora gidecekmiş.iyi tamam da zaten evde az kalıyor.bir daha ne zaman bakacağız .ama yok isteksiz tamam gel dedi.bende böyle isteksiz şeyleri sevmem.yok gelmiyorum dedim.ben yük müyüm insana.

erkekler neden böyle eşlerini sadece yemek ve özel hayatlarına ait bir canlı gibi görüyorlar.bu hayat 2mizin değil mi.

çarşıya çıkalım mı demeye korkuyorum.hamiş olarak tek başıma da çıkamıyorum artık.pazarteside mecburen çıkmıştım.
ben aslında onun hayatını kolaylaştıracak o kadar işi üstlenirken.beni yük görmesi(en azından öyle hissettiriyor.)beni üzüyor.

ben eşimle hayattan zevk almak istiyorum.gezmek tozmak eğlenceli vakit geçirmek istiyorum.ama eşim daha çok pc başında o saçma oyunlarına bakmayı yeğliyor.yada pc araba araştırmak benimle olmaktan ona zevk veriyor.ha bende yanında birşeylerle uğraşıyorsam bu ona yetiyor. geleceği konuşmak ki 2.bebek yoldayken birşeyleri planlamamız lazım .

2 cinsin beyni ne kadar farklı çalışıyor.para kazanması yetmiyor erkeğin.hayatı paylaşmalı eşiyle.onunla hayattan zevk aldığını hissettirmeli.

of be ne yazdım.aslında bir o kadar da yazarım.ama beni dışarı çıkarmayan eşime yemek yapmam lazım.ne de olsa ben yemek yapmaktan sorumluyum.çocuk bakarım.çocuk doğururum.

büyüklerimizden bir söz öğrendik.
'elindeki kötünün en iyisi diyerek sahip çık.'

böyle bir yazıyı Rabbime şükürle bitiriyorum.
Rabbim verdiklerine şükürler olsun.

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Sizi cok iyi anliyorum .Esinizin üzerinden o yükleri almakla cok büyük hata yapmissiniz.Cünkü o alisti herseyin sizin yapmanizi ,simdi de sizden bekliyor herseyi.Sizde ailenizle veya arkadasinizle gidin alisverise.üzülme canim ,bebegini düsün .....

sevgilerle sibel

iki dirhem bi çekirdek dedi ki...

canım benim kıyamam sana... 6 aylık benimde kızım... şimdi hamile olduğun için bu kadar üzüldüğüne emin ol. ve şunu unutma ki eşin seninle alışverişe çıkmayı değil, alışverişe çıkmayı sevmiyordur kesinlikle. hepsi aynı bunların üzülme. senin istediğini alıyo mu, kalbini kırmıyo mu boşver düzelir gün gelir kendisi teklif eder. şimdi onlar kadınsal mevzuular falan diye kasılıyorlar. senle alakası yoktur emin ol. üzülme

SEVECEN dedi ki...

ahhh cnm ahhh malesef bende öyleyim hayatta eşimle alışverişe gidemiyorum,ayıca aynen oda araba araştırmaktan başka birşey yapmıo sıkıcıııııı

uğurböceği dedi ki...

sibelcim evet aslında baştan alıştırmamak lazımmış.malesef kafama göre arkadaşım yok.ailemlede gidecek kimsem yok.kayınvalidemlede çıkamam.oy oy işim zor.

ikidirhem bi çekirdek ya kendisine birşey alsak bu kadar sıkılmaz.istediğimi alır ama 10 kere söylenir.zamanla düzeliyor canımda kırılan kalp hemen düzelmiyor.

sevecen canım aynen araba da araba,mercedese doydu şimdi jeep istiyor.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Erkekler bayanlar kadar ince fikirli değiller sanırım.Bizim bakış açımız daha farklı.Yardılış olarak böyle.Belki onların elinde bile değildir.Çünkü daha farklısını görmedim.
Sevgiler:)

tosbagalar dedi ki...

Biz kadınlar birlik ve beraberliğe daha çok önem veriyoruz. Beraber birşeyler yapalım sohbet edelim ama erkeklerde böyle özellikler hiç yok. Yan yanaysak bunun adı birlikte vakit geçirmek oluyor. Ben de ne zaman eşimden şikayetlensem daha mutsuz arkadaşlarımı düşünüp mutlu olmata çalışıyorum

Adsız dedi ki...

kadınlar daha kalben düşündükleri için daha çok ilgi istiyorlar hele bide hamileyse...anlıyorum seni...

uğurböceği dedi ki...

gönül çelen evet bende görmedim.kabul ediyorum ve biliyorum .farklıyız ama böyle olmamalı.biz hizmetci olmak için evlenmiyoruz ki hayatı paylaşmak için evleniyoruz.

tosbagalar evet kadınlar daha sıcak,sevecen.erkeklerde arkadaşlarının yanına gitmek istiyor.ama evde eşi varken bir başka erkekle zaman geçirmek ne kadar zevkli olabilirki

ceylancım evet biz hissederek hareket ediyoruz.onlar sadece beyinleriyle:))

MAVİ TUTKU dedi ki...

Yazının en kritik cümlesi..ben ona kıyamam..demeniz bence..

Aslında üzücü bir durum bu açık konuşmam gerekirse. Hayat birlikte yaşanmalı tabiki..hele siz bunu böyle istiyor ve talep ediyorsanız.
Duyarlı olmalıyız biz erkekler bu isteğe..ki bence güzel ve olması gerekeni bu.

uğurböceği dedi ki...

mavi tutku evet olması gereken bu ama bazen nedense tek taraflı düşünüyoruz.aslında eşimde düşüncelidir.ama işte bazende beni üzüyor

susamcorekotuFeriha dedi ki...

sayfanda paylaştığından haberi vardır herhalde:)))
sevgiyle ve sevgiliyle kal:)

uğurböceği dedi ki...

susam çörek otu aaaaa olur mu.armaızda :)))

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım sakın yanlış anlaşılmasın.Tabiki bu böyle olmamalı.Bende bir kadın olarak bundan memnun değilim ama bizim hislerimizle hareket etmedikleri kesin.Ben evli değilim fakat çevremdeki bütün kadınlar bundan şikayetçi.Mutlaka oturup konuşmalısın.Bu ne kadar erkeklerin doğasında olsada...Seni memnun etmek zorunda.Üzme tatlı canını.Çözülmeyecek bir sorun değil...Dediğim gibi mutlaka konuşmalısın.
Kandilin mübarek olsun.
Daha sonrasında mirac kandili yazını okuyacağım.Çok güzel bilgiler var orada.
Sevgiler:)

uğurböceği dedi ki...

gönülçelen evet eşler birbirini mutlu etmeli.ama malesef bazı şeyler flört zamanı gibi olmuyor.nasıl olsa evlendik gözüyle bakılıyor.bu da evlilikleri monotonlaştırıyor. o yüzden evlilik aşkı öldürüyor derler.aslında her 2 cinste heyecanlarına aynı şekilde devam etse evlilikler daha mutlu geçer.

neval dedi ki...

derdime parmak basmışsın arkadaş,geçen gün aynı nedenden çemkirdim bolcana.ama kaplanın beneklerini silemediğin gibi,beylerden de alışveriş fobisini silemiyorsun maalesef