3 Eylül 2010 Cuma

KUMANDA PANELİNDE TEMİZLİK VAR



ben blogları kumanda panelinden takip ederim.blogumu ilk açtığım günden beri denk geldiğim yazısı yorumu hoşuma giden blogların izleyicisi oldum.sonra çekilişler için katıldığım bloglar var.izlemeye almışım.e direk olarak kumanda panelinde çıkıyor bunlar.
bir çok blogu severek takip ediyorum.kimisini takip ederken ayrı bir psikolojiye giriyorum.kendime çok yakın hissediyorum.bazılarına o kadar işimin arasında yorum bırakmaya çalışıyorum.

kimi blogları hiç kafam almıyo.belki tuhaf olacak.bazı merakla takip ettiğim blog arkadaşı(yorumlarımdan beni tanıdığı halde) benim bloguma hiç uğramamış.

kimi bloglarda tuhaf sanki herkes gülsün diye sürekli komik şeyleri yazıyor.ve bana samimiyetten uzak geliyor.

kimileri bloger olmuş kendini artis sanıyor.burnu kaf dağında.

kimisi çok samimi yüreğimi yakıyor.

bu liste uzayıp gidiyor.ve bir baktım sevdiğim sevmediğim bir sürü blog takip ediyorum.kumanda paneli artık boğuluyor.sevdiğim blogların yazılarını boş içerikli bloglar yüzünden gözden kaçırır olmuşum.

ve akşam yine boş içerikli bir blogun gereksiz yazıları çıktı karşıma neden izlemeye almışım diye baktım hediye çekilişi varmış blogun .süresine baktım.doğmaz ayın kırmızı perşembesi

e dedim ben hergün senin gereksiz yazılarını görmek zorundamıyım dedim.izlemeden sildim bu blogu.hediyeside onun olsun.
sevdiğim blog arkadaşlarımın takip edemez oldum.bana ve bloguma gerçekten değer veren arkadaşlara haksızlık bu .

tuhafın tuhafı bir konu oldu.beni çözen anlamıştır huyumu. aklımdan geçeni yazmayı severim.dün akşam kelimesi kelimesine bunları düşündüm ve yazdım.onaylayan onaylamayan herkese okuma zahmeti verdiğim için teşekkürler.

24 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben de mi yapsam acaba?

YeMeK vAkTi dedi ki...

aynen ben zaten hediye için izlemeye alın diyen kimseyi izlemeye almamne gereksiz bişi seviyorsam bakarım yoksa diğerlerine hakzılık bencede

Adsız dedi ki...

çok iyi yapmışsın..Böylelikle daha çok zamanın olacak sevdiğin bloglarla paylaşım için..sevgiler...

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Blog dünyasında anlayamadım anlamakda zorluk çekdiğim olaylar mevcut.
Kişiyi izlemeye alıyorsun ona mesajlar atıyorsun ki mesaj dıyıp de gecmeyın ınanın ki iş yoğunluğu içinde bir hayli zor oluyor bu iş !
Bakıyorsun kişi incelik gösterip tek bir sefer bile blogunu ziyaret bile etmemiş..Eee bu durum da ne yaparsınız ?
Tamam kişilerin kendi tercihleridir lakin blog ların ilerlemesi için , gelişmesi için ona katkıda bulunmak gerekli değil midir ?
Bir de gruplaşmalar mevcut..
Resmen kişi ayrımı söz konusu.
Her kişi bir diğerini sevmek zorunda değildir elbetde lakin hoşgörünün , inceliğin de olması gerekmez mi ?

Blog dünyası alınmasın darılmasın lakin ; blogunu yeni açmış olan bazı kişiler her gün blogunuza ugrayıp blogu istediği kıvama geldiğin de bir daha ugramayanlar o kadar cok ki ..Ve kendini farklı bir boyutda görenlere,büyüklük taslayanlara,samimiyetden uzak olanlara, yüreğinde sevgi barındırmayanlara kapım kapalı.

Özü sözü bir olan , samimiyeti kendine ilke kılan,yüreğinde bir nebze de sevgi barındıran,hoşgörülü ,kim kimdir diye sınıf ayrımı yapmayanlara KAPIM SONSUZ ACIK.
Diğerleri ile işim yok !

Zaten kişi kendi değerini kendi ortaya çıkarıyor.
Her ne kadar rol yapsa da , mavi boncuk dagıtsa da..

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !
Bu söz her yerde her mekan da her zaman gecerlidir !

( Uff ne cok yazdım değil mi.Hatamız var ise affola ! )

Mutluanne dedi ki...

benimde var öyle gereksiz ve çok basit bulup silmek istediğim blog ama bilgisayardanmıdır nedir silme işlemini gerçekleştiremedim malesef nasıl sildiniz anlatırsanız sevinirim sevgiler
çekiliş için bile izlemeye değmeyecek bloglardan banada gınaa geliyo bazen

elif-kayra dedi ki...

evet o temizlikten banada lazım, bazı sayfalara severim yorumlar bırakarım be mübarek gel bir uğra yok yok, çıkarırım bende listemden.yalnız birşey sorcam arkadaşım, hani sayfaya kimler gelmiş ziyaret etmiş bloglardan yorum bırakmamışsa onu göremeiyoruz değilmi,

uğurböceği dedi ki...

neşecim sen bilirsin .ben artık yetişemiyorum.benim liste çok uzun.önüme geleni eklemişim.sende sıkıldıysan neden olmasın.

aylincim haklısın tatlım.ne yapayım hediyeyi seviyorum.ama bir baktım hediye için bile takip edilmicek blogda var.orda dur artık dedim kendime.iyi yapmışım değilmi.senin gibi sevdiğim blogerlerin hakkını yediriyorum

yasamladans sağolasın.evet sevdiğim ve benim bloguma değer verenlere birlikte olmak daha güzel.

sevilcim doğru yazmışsın.aynen katılıyorum.aynı görüşte olmaddığım insanlara bile değer verip izliyorum.yorum yazıyorum.ben samimi olmayı seviyorum.e açıkca bloguma uğrama zahemtinde bulunmayan bana bir selam verme zahmetinde bulunmayanları sileceğim.bloglar yürek desteğiyle ayakta duruyor.inanın sizler gibi arkadaşalr olmasa sıkılıp çok dan bırakacaktım.

utkunun annesi kumanda paneli var.orda izlediğin bloglar sırayla listeli.onların altında yönet diye yazıyor.onu tıkla ordaa izlediklerinin tam listesi var ordan istemediğini ayarlar diyordun sanırım blogu tıklayıp izlemeyi bırak diyorsun.umarım doğru yazmışımdır.

elifcim yok onu göremiyoruz.ben o yüzden kısada olsa yorum bırakmaya çalışıyorum.

esra dedi ki...

YAYILAMA HATIRLATMAMI YAPMADIM YYINLAMA BİTANESİ MESAJIMI SANA BANA ÖZEL OLSUN:))))YAŞIMIDA SÖLİİİİMMM...OTUZ YAŞINDAN SONRA ZAMAN NASIL GEÇTİ ANLAMAMIŞIM,BİRDE BAKMIŞIM KIRK:)))DÜZ HESAP YAPIYORUM 39 ASLINDA:)))

Bir umut Bir dokunus dedi ki...

COK HAKLISIN BU KONUDA TAHMINIM BI COGUMUZ BUNU YAPIYORUZ YANI BENDE YAPIYORUM :) KIM INSANA SAMIMI GELIYORSA ONU IZLEMELI ONU TAKIP ETMELI DIGERLERI BOS GELIYORSA TUTMANIN NE ANLAMI KALIYOR DEMI AMA :) NEYSE COK ÖPTÜM GERCEKTEN KIZINLA GECEN DIALOGLARINIZ COK HOS ONUDA ÖPÜYORUM..

hayat bize de güzel dedi ki...

ağzına sağlık uğurböceği harika ifade etmişsin bize söyliyecek söz kalmamış.bende o komk ve sıcak bilenenlere mail atmagafletinde bulunmuştum nasıl iltifat ettim bide zahmet edip cevap bile yazmadı hanımefendi:)))ben izleyicim olanların hemen profiline bakıyorum eğer blogu varsa hemen izleyici oluyorum bide yorum bırakmaya çalışıyorum.ama bazıları 700 izleyicisi var diye meşhur ilan ediyor kendini:)))

uğurlu gelecek dedi ki...

aynı temizliği bende yapsam çok iyi olacak aslında iyi fikir..

uğurböceği dedi ki...

küçük dokunuşlarım evet dediğin gibi.seçmeliyiz.sağol canım.

hayat bize de güzel aynen canım.anlamışsın mevzuyu.sanadaa mail atarken bakalımcevap gelecekmi dedim.ama yanılmamışım .sen de farklısın.blog bu sahne değil.samimi olalım değilmi

uğurlu gelecek yapalım canım ben başlamış olayım bu işe sizde devamını getirin.

♥ Ç!lekl! ♥ dedi ki...

bu islemi daha dun itibariyle ben de yaptim.gercekten de cok fazla gereksizlikler olabiliyor,ben ziyaret ettigim sitelerden karsilik beklemiyorum ama yorum yazamasamda kendim mutlaka ziyaret ediyorum.

uğurböceği dedi ki...

belgium aslında karşılık olsun diye değil ama ben merak ediyorum beni izlemeye alanları.şuanda arada izlemeye almada sorun var yoksa beni izlemeye alanı bende alıyorum.çünkü beni merak edeni bende merak ederim.

Büşra Bayram dedi ki...

temizlik iyidir ki :)

Adsız dedi ki...

Merhabalar,
Kalemine ve açık sözlü mangal gibi yüreğine sağlık ve mutluluklar dilerim.

huuuubakbi dedi ki...

bence de iyi olmuş,sevgiler...

özgekuzey dedi ki...

dün gece bende aynı seyleri düşündüm,hatda postlarına yorum bıraktığım kşilere baktım,benim yorum duruyor fakat kişi istediğine cevap yazıyor,aslında üzücü bişi okuyorsun vakit ayırıyorsun ama boşuna ,ben bikere izleniyorsam bakrım kimmiş,neymiş,nasılmış blogu,insan kaşılık verir değil mi???ama yok malesef,çok iyi yapmışın her zaman bahar temizliği olacak değil ya ,birde son bahar temizliği olsun...eline sağlık...

uğurböceği dedi ki...

hayal meyalim sağol tatlım.sanada kolay gelsin temizlikte.

recep bey sağolun.ben samimi ve açık sözlü olmayı seviyorum.yorumumda yazımda bunu da gösteriyorum.

mormenekşeler sağol canım.sevdiklere daha fazla değer vermek lazım.

minik kelebeğim sağol canım.evet ya bazen gözden kaçıyor ama geri dönüp ben postlarımı kontrol ediyorum.dediğin gibi değer verip zaman ayırıyoruz.ne için umursanmamak için mi.sizlerle böyle düşündükce daha güzel paylaşımlarımız olur.iyi ki varsınız.
teşekkürler

didi dedi ki...

temizlikten nasibimi aldıysam üzülürüm:((
senin yorumlarından mahrum kalmak istemem:))
yazında haklısın aslında bende birçok kişiyi izlemeye almışım ama bazılarıyla hiç elektriğimiz uymamış.aslında bu birazda kaynaşma meselesi.
neyse işte böyle yaptığın güzel bence arasıra listeyi kontrol etmekte fayda var.

uğurböceği dedi ki...

didicim yok tatlım.ama dediğin gibi yorumlarımızla renk kattığımız blog arkadaşalrımız bizde blogumuzda görmek değerli fikirlerini almak isteriz.

M.Yasir'in Annesi dedi ki...

aynen bnde bi ara boş bi vaktimde oturup iyi bir temizlik yapıcam ..
qerekli qereksiz izlemeye almış olduklarım var bende bunu qeçen farkettim

uğurböceği dedi ki...

YASİRİN ANNESİ EVET BENDE HERGÜN ELİYORUM LİSTEDEN.SENDE YAP.İYİ OLUYOR

annem dikti ben giydim dedi ki...

çok güzel yazmışsın canım :)
eline sağlık